Voetgangerscongres

Locatie & toegankelijkheid

Op 13 oktober zijn we te gast in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

Adres
Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle

Bereikbaarheid 

Openbaar vervoer
Kom je met de trein? Dan bereik je Nieuwe Buitensociëteit binnen 60 stappen lopen vanaf het station. Nieuwe Buitensociëteit is recht tegenover de stationsuitgang centrum Zwolle gelegen. Vanaf het grootste gedeelte van de grotere stations van Nederland gaat er een directe verbinding naar Zwolle en vanaf Amsterdam kun je zelfs gebruiken maken van de Hanzelijn, waarmee je binnen 1 uur en 10 minuten in Zwolle bent.

Parkeerinformatie
Kom je met de auto? Dan bereik je de Nieuwe Buitensociëteit binnen 10 minuten vanaf de snelweg (afslag Zwolle Zuid of Zwolle Centrum op de A28). Je kunt zowel naast als tegenover de Nieuwe Buitensociëteit parkeren. De parkeergarage Stationsplein tegenover onze locatie beschikt over 280 plekken en het parkeerterrein (ingang vanaf Stationsweg Zwolle) naast onze locatie beschikt over 110 plekken. Het parkeertarief bedraagt €1,80 per uur met een maximum van €9,- per dag.

Toegankelijkheid

We maken gebruik van zalen op de begane grond. Deze zijn rolstoeltoegankelijk. Ook is er op de begane grond een invalide toilet aanwezig.

Aan de achterkant van de Nieuwe Buitensociëteit, op het parkeerterrein, zijn invalide parkeerplaatsen.

Bij aankomst staan onze hostst klaar om je welkom te heten en te voorzien van een badge. Mocht je vragen hebben of hulp/begeleiding nodig hebben, dan helpen zij je graag.

Op voorhand vragen of een verzoek? Neem contact met ons op.

Terug naar boven