Voetgangerscongres

Locatie & toegankelijkheid

Op 3 oktober 2023 zijn we te gast in Tolhuistuin in Amsterdam.

Adres
Ijpromenade 2,1031 KT Amsterdam

Bereikbaarheid 

Openbaar vervoer
Kom je met de trein? Vanaf Centraal Station neem je de pont naar Buiksloterweg. Deze pont vaart dag en nacht en is gratis. De reisduur is ongeveer drie minuten. 
Vanuit Amsterdam-Noord is de Tolhuistuin ook te bereiken met bus 38. De bus stopt direct naast de Tolhuistuin. Raadpleeg voor actuele reisinformatie www.9292.nl.

Parkeerinformatie
Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de A’DAM Toren, Overhoeksplein 5,1031 KS. Vanaf hier is het ongeveer 150 meter lopen naar het Paviljoen. Ook kan er geparkeerd worden aan de centrumkant van de stad bij Parking Centrum, Oosterdokstraat 150. Neem dan de pont naar Buiksloterweg te nemen aan de Noordzijde van Amsterdam Centraal Station.

Toegankelijkheid

Tolhuistuin is een rolstoelvriendelijke locatie. Er is een personenlift aanwezig. Parkeren is echter niet mogelijk, tenzij u – als rolstoelgebruiker – zelf chauffeur bent. U kunt van ons een code krijgen van een verkeerspaal om tot vlakbij de ingang te komen om daar afgezet te worden. Stuur daarvoor een email naar info@tolhuistuin.nl.

Er is een invalidentoilet aanwezig. U kunt een van de medewerkers vragen om de deur open te doen.

Bij aankomst staan onze hostst klaar om je welkom te heten en te voorzien van een badge. Mocht je vragen hebben of hulp/begeleiding nodig hebben, dan helpen zij je graag.

Op voorhand vragen of een verzoek? Neem contact met ons op.

Terug naar boven