Lopen staat op de agenda

De afgelopen twee jaar heeft het Nationaal Voetgangerscongres het belang van lopen onderstreept. Het was het begin van een beweging; steeds meer professionals benadrukken het belang van lopen en de voetganger. Een gezonde omgeving creëren, minder congestie, aantrekkelijkere stadscentra, een mooiere omgeving en gezondere mensen zijn belangrijke redenen om lopen op de agenda te zetten.


Gastheer dit jaar is: Rotterdam

Het Nationaal Voetgangerscongres is op woensdag 9 oktober 2019. Dit jaar is Rotterdam onze gastheer en maken we een onderdeel uit van Internationale conferentie WALK 21 die plaats vindt van 7 t/m 11 oktober. Zo kunt u kennis maken met internationale bezoekers én uw eigen programma in het Nederlands volgen op het Nationaal Voetgangerscongres. 

 

Call for Contributions
Doe ook mee!

De internationale conferentie vraagt sprekers uit alle landen een bijdrage te leveren, de Call for Contributions. Ook u bent van harte uitgenodigd uw bijdrage te leveren. Dat kan in het Engels (voor het internationale publiek) maar ook in het Nederlands. Dan maakt u kans uw bijdrage te presenteren op het Nationaal Voetgangerscongres. Meer informatie over de Call for Contributions >

Voor wie?

Het Nationaal Voetgangerscongres wil de voetganger hoger op de (politieke) agenda zetten, samen met u en andere vakprofessionals werkzaam op gebied van Gezondheid, Ruimte, Mobiliteit, Milieu, Economie en Bewegen.